Název | Množství a jednotka |
---|---|
kedlubny | 2 ks |
mrkev | 2 ks |
brambory | 2 ks |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
majoránka | 1 lžička |
sůl | |
masový vývar | 1 1/2 l |
pažitka nebo petrželka |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme a nařízneme kůži několikrát do kříže tak, abychom... zobrazit recept
Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do pekáče dáme máslo,... zobrazit recept
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme pod tekoucí studenou vodou od slizu, případně šupin (ostrým... zobrazit recept
Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...